Stacks Image 440464

Høyt, høyt med vid utsikt og nærheten til vidda.

Sentralt til alle typer friluftsliv….

Tindesyn tomten ligger som en egen fjellhylle i Gudbrandslie. Ca 1080 moh ligger den ca 20 mål store tomten hellende mot den fantastiske utsikten mot vest.

Veien snor seg oppover Gudbrandslie frem til Tindesyn som har direkte tilgang til et fantastisk løypenett sommer som vinter. Fra de høytliggende viddene ser man innover det mektige Jotunheimen men topper som Falketind, Uranostid og Store Skagadølstid som kjente landemerker.
Byggetrinn 1 - Innflyttingsklart

Modellen Uranostind består av tre arealeffektive hytter på samme tomt bygd sammen med boder mellom hyttene. Byggetrinn 1 er ferdig bygd og klar til innflytting.

Hytte A1 – solgt
Hytte A2 – innflyttingsklar – 3 500 000,-
Hytte A3 – innflyttingsklar – 3 550 000,-

Hyttemodel Uranostind. Les mer >>


Byggetrinn 2 - Innflyttingsklart

Modellen Stølsnostind består av 2 store og romslige fritidsboliger i samme bygg. Byggetrinn 2 er ferdig bygd og klar til innflytting.

Fritidsbolig C9 – innflyttingsklar – 4 200 000,-
Fritidsbolig C10 – innflyttingsklar – 4 200 000,-

Hyttemodel Stølsstind. Les mer >>

Ved å sette deg på interesselisten, gjør at vi kan holde deg informert om prosjektet og framdriften.


Finn din hytte

Under ser du tomtekartet med blinkende sirkler på de hyttene som foreløpig er lagt ut for salg.

Grønne hytter er ledig, røde solgt og orange under bygging.

Klikker du på dem kommer hyttetype og annen informasjon opp.

Eventyrlig stemning

Bebyggelsen er solid og værbitt, og tåler fjellklimaet med grove dimensjoner som gir en eventyrlig stemning.

Mellom enkeltstående tømmerhus med god komfort skapes det lune oppholdsarealer, -alt med fantastisk utsikt til det storslagne landskapet. Det har vært lagt stor vekt på å plassere bebyggelsen riktig i forhold til solforhold og utsikt.

Utearealene skal ivaretas og re-plantes. Det skal tilbakeføres til det opprinnelige og vi vil legge vekt på innbydende utearealer med solrike plasser blant lune tømmervegger.

Tømmerveggene blir behandlet med jernvitrol og gir en unik patina som utvikles med årene. Fargen vil gjenspeile fjellknausen på tomten og sammen med mørke omramminger vil torvtakene gi et moderne uttrykk med hint fra gamle tradisjoner.

I det åpne fjellandskapet uten trær blir livet mellom husene og nærhet til husveggen viktig. Det skal finnes steder og mellomrom som inviterer til forskjellig type bruk.

My Image

Selger:
HØGT TIL FJELLS AS

t: 916 22 600 / 918 22 600
e: info@jotunheimen-eiendom.no

Entrepenør/utbygger:

My Image
Stacks Image p201897_n424496

Forbehold om feil i prospekt, webside, annonser og illustrasjonstegninger. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i byggetegninger og leveranse beskrivelse grundig. All annonsering og markedsføring av hyttene inklusiv illustrasjons tegninger og bilder er kun veiledende, og kan ikke anses som del av byggekontrakten. Det er kun selve byggekontrakten med vedlegg som er bindende til kjøpet.

Choose a location
Tindesyn
Gudbrandslie
61.177702, 8.217881

© Wesiden er designet av JHelstad